おはようございます。
Good. Morning
せりコムです。元気です。
this is. Sericom . I'm fine thank you
今日のお題、
スロージューサーでキャロットジュースを作った後の搾かす
Today's topic is
Strained lees of carrot juice made with slow juicer.
みなさん、どうされてます。
what do you guys usu for????
ぼくは、最近、キャロットの搾かすを使った料理開発にハマってます。
recentry I have been intrested in cooking which use strained lees of carrot juice.
今日は、数ある中の一つ。
キャロットハンバーグのご紹介。
today I'll then show you hamburg with strained lees of carrot juice.
これ、ターキー100%で作ったんですが、凄くさっぱりだし栄養満点。
I cook it with turkey minced meet .it is very simple taste and nurtritious cook.
作り方は、普通のハンバーグに人参を入れるのみ。ちなみに、レンジで乾燥させた後にいれたら繋ぎのパン粉の代わりになります(^^)
All you need is just mix the strained lees with normal humberg.its very easy.
if you make it dry with microwave, you can use it instead of panko.
パン粉は、英語でも、PANKOだと。
ではまた。
Seeya
では、また